сряда, 30 март 2011 г.

Ти си... :)



1. Ти Си Физическо Продължение на Онова, Което Не е Физическо
Всичко-Което-Е или това, което наричаш Бог, не е завършено и изчаква ти да го настигнеш. Ти си водещото ниво на мисълта, което търси още: още от всичко това, което те кара да се чувстваш добре, още от това, което е свежо и бляскаво ободряващо. ( Ти, казано най-точно, носиш рая на земята.)
2. Ти Си Тук в Това Тяло, Защото Ти си Избрал да Бъдеш Тук
Ти избираш възможността да преживееш този прекрасен контакт във времето и пространството, и с огромно очакване си дошъл тук, за да съ-участваш с други търсещи радост Създания, да настроиш по-фино процеса на съзнателната мисъл. ( Какво, къде, кога и с кого ще създаваш са също твои избори.)
3. Основата на Твоя Живот е Свободата; Целта на Твоя Живот е Радостта
Ти си свободен да избираш да откриваш нови начини за твоята радост. В радостта си ти ще израснеш; и в твоето израстване ти добавяш към разширяването на Всичко-Което-Е. ( Така или иначе, ти си също свободен да избираш робството и болката...но всичко, което някой избира е само защото този някой вярва, че то ще го накара да се чувства по-добре.)
4. Ти Си Творец, Ти Създаваш с Всяка Своя Мисъл
Според Универсалния Закон на Привличането, ти привличаш същността на всичко, на което решиш да отделиш внимание – независимо желано или нежелано. И по този начин, ти чество твориш непреднамерено. Но можеш да разбереш как наистина изпитват твоите чувства по това дали привличаш ( заъдаваш) неща, които желаеш или такива, каквито не желаеш. ( Къде е насочено вниманието ти?)
5. Всичко, Което Можеш да си Представиш е Твое, да Го Имаш и да Правиш с Него
В момента, в който се попиташ защо искаш нещо, същността на желанието ти е активирана, и Вселената започва да ти го доставя. Колко по-интензивни са чувствата ти, толкова по-бързо то идва при теб. ( Толкова е лесно, колкото да създадеш замък от пясък.)
6. Като Избираш Мислите си, Твоите Чувства те Направляват
Твоето обичащо Вътрешно Същество ти предлага направления под формата на чувства. Замисли се за нещо желано или нежелано, и ще изпиташ желано или нежелано чувство. Избери да смениш мисълта и ще си променил и чувството – и си променил творението. ( Прави повече избори всеки ден.)
7. Вселената Те Обожава, Защото Тя Знае Най-Мащабните Ти Намерения
Ти си избрал да дойдеш на земята с огромни намерения, и Вселената постоянно те направлява в избраната от теб посока. Когато се чувстваш добре, ти си, в този момент, позволяваш повече от това, което си имал като намерение в най-широката си перспектива. ( Ти си Въплътен Дух.)
8. Отпусни Се в Твоето Естествено Благосъстояние. Всичко е Наред. ( Наистина Е!)
Същността на всичко, което ти оценяваш постоянно се влива в твоята реалност. Колкото повече неща намираш да оценяваш, толкова твоето състояние на благодарност се отваря за още други неща, които да оценяваш. ( Докато мислиш, вибрираш. Докато вибрираш, привличаш.)
9. Ти си Създател на Мисловни Пътища в Уникалната Пътека на Твоето Щастие
Никой не може да ограничи накъде насочваш мислите си. Няма граници за твоите радостни пътувания и преживявания. По пътя към щастието си, ти ще откриеш всичко онова, което искаш да имаш, да правиш или да бъдеш. ( Позволявайки на другите да преживяват, това позволява на теб да преживяваш.)
10. Действия, Които са за Вземане и Притежания, Които са за Размяна са Странични Продукти на Твоя Фокус върху Радостта.
По време на твоето целенасочено радостно пътуване твоите действия ще бъдат вдъхновени, твоите източници ще бъдат изобилни, и ще знаеш, по начина, по който се чувстваш, че изпълняваш причината за своя живот. ( Повечето хора възприемат това наобратно, затова много хора изпитват малко радост в техните действия и техните притежания.)
11. Ти Можеш Безпроблемно да Напуснеш Тялото Си без Болест или Болка
Не бива да привличаш болест или болка като извинение за желанието ти да напуснеш тялото си. Твоето естествено състояние – идващ, оставащ или заминаващ – е това на Здраве и Благоденствие. ( Ти си свободен да избереш обратното.)
12. Ти Не МОжеш Да Умреш; Ти Си Вечен Живот
В спокойствие ти можеш да избереш да се отпуснеш и да направиш нежния преход обратно към твоето Не-физическо състояние на чиста, позитивна Енергия. Твоето естествено състояние е това на Вечност. ( Забавлявай се с всичко това! Няма начин да го разбереш погрешно, и никога няма да го направиш погрешно.)
Източник: Ученията на Абрахам Хикс

Няма коментари:

Публикуване на коментар